۱۳۹۲ بهمن ۵, شنبه

درخشش کشتی گیران کورد در مسابقات بین المللی جام "یادگار امام"


در رقابت های بین المللی کشتی فرنگی کە بە "یادگار امام" موسوم است سامان عزیزی و یوسف قادریان بە مدال نقرە و برنز وزنهای 85 و 80 کیلوگرم این رقابتها دست یافتند.

بە گزارش سایت فدراسیون کشتی در این رقابت ها کە با حضور 117 کشتی گیر از 11 کشور طی 6 دور و با انجام 136 کشتی برگزار شد سامان عزیزی و یوسف قادریان توانستند مدال نقرە و برنز وزنهای 85 و 80 کیلوگرم این رقابتها را تصاحب کنند.

سامان عزیزی این جوان برازندە سنندجی کە در این مسابقات کشتی های قابل قبولی گرفتەبود در فینال اما اسیر کم تجربگی شد و در حالیکه تا 15 ثانیه به پایان 1-0 از حریف خود پیش بود،بە پل رفت و کشتی بردە رابە مجتبی کریم فر واگذار کرد!

یوسف قادریان نیز کە اهل سقز و ساکن تهران است و بە تازگی بە مدال نقرە جوانان جهان دست یافتە است، در این مسابقات نیزقدرت نمایی کرد. کشتی قادریان و  حسین نوری یکی از کشتی های زیبای مسابقات بود که با کمر گیری و لیفت کردن های دیدنی حریفش را ضربه کرد.

گفتنی است مسابقات امسال برخلاف دوره‌های پیشین با کیفیت بالا و در حضور چهره‌های شاخص کشتی فرنگی جهان به انجام رسید.

بە نفرات اول تا سوم اين رقابت ها، به ترتيب 5 ، 3 و 2 هزار دلار جايزه نقدی پرداخت شد كه اين برای نخستين بار حداقل در چند سال اخير است كه جايزه نقدی اعلام شده بلافاصله پس از اتمام مسابقات به نفرات برتر پرداخت مي شود.

۱۳۹۲ دی ۲۵, چهارشنبه

کسب 2 مدال طلا و برنز توسط جوانان کوردستانی


در رقابت‌های قهرمانی کشتی فرنگی جوانان ایران کشتی گیران کوردستانی یک مدال طلا و یک مدال برنز را به دست آوردند.

در این رقابت‌ها کە طی روز های( 23 - 24 دی،13-14 ژانویە ) در شهرستان نوشهربرگزار شد محمد ابراهیمی در وزن 96 کیلوگرم و ادریس ابراهیمی در وزن 84 کیلوگرم بە مدالهای طلا و برنز این مسابقات دست یافتند و سیامک سلیمانی نیز در وزن 120 کیلوگرم عنوان پنجم را از آن خود کرد.

گفتنی است تیم کشتی فرنگی جوانان استان کوردستان با مربیگری و سرپرستی آرش ابراهیمی و افشین عباسی به این مسابقات اعزام شده بود.

۱۳۹۲ دی ۲۱, شنبه

معرفی محمد باقری از قهرمانان کورد مقیم اروپا

یکی دیگر از ورزشکارانی کە بە اجبار راە غربت را در پیش گرفتە است،محمد باقری نام دارد کە از قهرمان کشتی آزاد ایران بودە و در سال 2009 بە اروپا مهاجرت کردە است.

باقری کە زادە خاک پاک سنندج است نفردوم انتخابی تیم ملی کشتی آزاد ایران و یکی از قهرمانان دخانیات کشور دروزن60کیلو بودە است.

 او کە مانند سایر ورزشکاران  کورد در ایران با مشکلات عدیدەای روبرو بودە تصمیم بە خروج از ایران می گیرد و  ابتدا بە فنلاند می آید. بعد از اقامت در این کشور تمرینات کشتی را از سر می گیرد و  بعد از مدتی بهمراە تیم فنلاند بە تورنمنت 12جانبە بین المللی استونی اعزام می شود.

محمد باقری در استونی کشتی های خوبی می گیرد و بە مقام قهرمانی وزن 66 کیلو این تورنمنت 12 جانبە می رسد.

 این کشتی گیر با تکنیک از سال 2010 بە لیگ آلمان می پیوندد و در بوندسلیگا نیز با اقتدار بر کلیە رقیبان خود پیروز می شود و در وزن 66 کیلو گرم بدون باخت می ماند. 

وی کە ساکن شهر کلن است همراە با تیم Ac mülheim شهر کلن در تورنمنت بین الملی هلند شرکت می کند و در آنجا نیز بروی سکوی سوم وزن 74 کیلو گرم این مسابقات قرار می گیرد.


 این دلاور کوردستانی در اوبر لیگای آلمان نیز کشتی گرفتە است کە از مجموع 18 کشتی در وزن74 کیلو تاکنون بدون باخت بودە است.

وی در حال حاضر هم با جدیت تمریناتش را دنبال می کند و چشم بە فرداهای بهتری دوختە است.

گفتنی است در سالهای اخیر سیل مهاجرت ورزشکاران ایرانی بە علت عدم امکانات مادی و فشارهای اجتماعی بە چالش بزرگی برای جمهوری اسلامی تبدیل شدە است.

هر چند رسانەهای حکومتی تعمدا چنین القا می کنند ورزشکاران مهاجر ناموفقند اما بر خلاف چنین تبلیغاتی این قهرمانان خود تبعید در خارج از کشور موفق عمل کردەاند.
 

۱۳۹۲ دی ۱۸, چهارشنبه

جوابیەای بە بعضی مرکز نشین بی غم کە سامان طهماسبی را بی وطن می نامند


وطن سامان طهماسبی قلب 50 میلیون کورد خاورمیانە است

از آن به دیر مُغانم عزیز می‌دارند.....

چند روز پیش دوستداران کورد سامان طهماسبی در شبکەهای اجتماعی عکسهای جدیدی از پهلوان محبوب خود پخش نمودند کە از سوی عدەای مرکز نشین مرفە و بی درد(تأکید میکنم عدەای، نە همە) بە این فرزند درد و رنج کوردستان "سامان طهماسبی" قهرمان جهان و المپیک کە با دوبندە جمهوری آذربایجان کشتی میگرد، لقب "بی وطن"  و "وطن فروش" دادە شد.

هرچند این حملات مغرضانە بی جواب نماند و با واکنش شدید دوستداران طهماسبی روبرو شد، اما نگارندە نیز بر خود لازم دانست تا این سطور را در جواب این مرفهین بی غم مرکز نشین بە نگارش در آورد.

همانطوری کە همگان آگاهند در سالهای اخیر سیل مهاجرت ورزشکاران ایرانی بە علت عدم امکانات مادی بە چالش بزرگی برای جمهوری اسلامی تبدیل شدە است. بسیاری از ورزشکاران ایرانی از جملە کشتی گیران ملی پوش علیرغم میل باطنی آوارە غربت شدەاند و در آنجا نیز موفق عمل کردەاند.
اما تاکنون سابقە نداشتە بە یکی از این ورزشکاران کە همین شرایط طهماسبی را دارند چنین حملە های شدە باشد. بلکە برعکس از آنها  هم تمجیدشدە و بعنوان "افتخار" ایران و ایرانی یاد می شود!  

در اینجا ما کوردها این حق را بە خود می دهیم تا بپرسیم چرا آن دستە از ورزشکاران فارس کە تغییر تابعیت دادەاند و شما آنها را "ایرونی" می دانید "مهاجر" و "مفاخر ملی" محسوب می شوند؟ و گوش فلک از تبلیغ برای آنها پر می شود اما بە ما کوردها کە می رسد می شویم "وطن فروش"!  

دلیل این پارادوکس چیست؟ آیا جز شونیسم و نژاد پرستی می تواند دلیل دیگری داشتە باشد.

 لیست ورزشکاران ایرانی غیر کوردی کە تا کنون تغییر تابعیت دادەاند یا برای مدتی با پرچم کشور دیگری بە میدان رفتەاند و بعد بە ایران برگشتەاند خود بهترین گواە این مدعا است.

از جمله این ورزشکاران می توان به ("حسین ابراهیمی" عضو تیم ملی شمشیر بازی پناهندە در فرانسە، "وحید سرلک" جودو کار  تیم ملی پناهندە در آلمان،"مینا علیزاده" عضو تیم ملی قایقرانی پناهندە در آلمان، "پیام مرادی" کاراتا کا پناهندە در فرانسە، "آرش معتمدی" کشتی گیر تیم ملی فرنگی پناهندە در فنلاند، "امیر علی اکبری" ، "مسعود هاشم زادە"، "قاسم رضایی"، "محمد رضا آذر شکیب" کە بارها با دوبندە جمهوری آذربایجان کشتی گرفتەاند، "اشکان دژآگە"فوتبالیست، "سیامک مت غفاری" کشتی گیر، "آندرە آغاسی" تنیسور مشهور و مربیانی چون "محمد بنا"، مربی کشتی در بلژیک، "عیسی مٶمنی" مربی کشتی در آمریکا، "ملاقاسمی" مربی کشتی در هلند، "احمد رضا عابدزادە" مربی فوتبال در آمریکا، "حشمت مهاجرانی" و ...... اشارە کرد و  اگر بخواهیم همچنان اسم همە را ذکر کنیم می شود مثنوی هفتاد من کاغذ)

همچنین از سایر طیف های جامعە نیز می توان بە این همە استاد دانشگاە، جراح و متخصص و روزنامە نگاران و کارشناسان امنیتی و نظامی و .... اشارە کرد کە شب و روز مثل قارچ در رسانەهای فارسی زبان خارج از ایران بر روی صفحە تلوزیون ظاهر می شوند و هیچکس هم آنها را بی وطن و وطن فروش خطاب نمی کند.

شوربختانە اما بە ما کوردها کە میرسد موضوع کاملا فرق می کند و قهرمان کوردستانی می شود "وطن فروش"!

شما "محبان وطن" ای کاش صدای سامان را می شنیدید تا مجبور نشود علیرغم میل باطنی برای کشور دیگری کشتی بگیرد.

 مگر سامان چی می خواست جز یک شغل شرافتمندانە و حضور در اردوهای تیم ملی کە  در این اواخر دیگر حتی بە وی  اجازە حضور در اردوها را نیز بە وی نیمدادند!

طهماسبی قبل از رفتن به آذربایجان بار ها فریاد زد اما کسی صدایش را نشنید و یا نخواستند بشنوند!

وی بارها خطاب بە مسوولین گفت: «مشکل مسکن و بیکاریم را برطرف کنید تا بتوانم افتخارات بیشتری برای کشورم کسب نمایم.»

وی بارها اعلام کرد و گفت: «مشکلاتم زیاد است و بدتر آن است که یک قهرمان صبح تا شب دنبال مسوولین بدود ولی نتیجه ای نگیرد… از این طرف هیچکس پاسخگوی مشکل من نیست و از طرف دیگر در حالی که مربی ام در اردوی تیم ملی است، به اردو هم دعوت نمی شوم تا بتوانم بهتر تمرین کنم.»

آیا یکی از مسوولین صدای این قهرمان پر آوازە را شنید، آیا کسی دستش راگرفت؟ نە تنها کسی نشنید بلکە هموارە مورد بی مهری مسوولان دستگاە ورزشی قرار می گرفت.

آری این دردها باعث شد تا کشتی گیری جوان به اسم" سامان طهماسبی" که ٢ مدال برنز جهانی و المپیک و یک مدال طلای آسیایی برای ایران داشت، کشتی ایران را رها کند.

اگر بخاطر داشتە باشید همزمان با قضیە تغییر تابعییت "سامان طهماسبی" کشتی گیر "محمد رضا خلعتبری" فوتبالیست با تیم عجمان قراردادی امضاء کرد. بلافاصلە یک باصطلاح "خیر" پولدار برای بازگشت خلعتبری به ایران به تیم عجمان مبلغ ۸۰۰ هزار دلار پرداخت کرد، تا بازیکن ایرانی در لیگی که اسمش نام خلیج " عربی" است بازی نکند.

جالب آنکه پایگاه اطلاع رسانی فیفا در صفحه مربوط به اتحادیه های فوتبال کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس واژه لیگ خلیج" عربی" را از صفحه خود حذف کرده بود و واژه خلیج فارس را جایگزین آن کرده بود.

مثلا چی می شد اگر تنها یک درصد از قرار داد" خلعتبری" فوتبالیست را خرج" طهماسبی" کشتی گیرد می کردند.

باید گفت کەسامان طهماسبی نە تنها بی وطن نیست بلکە وطن این ‌قهرمان با اخلاق قلب 50 میلیون کورد خاورمیانە است.

اگر صرف ٢ تابعیتی بودن یک ورزشکار پاک و مظلوم "وطن فروشی" است، پس تکلیف این همە وزیر وکیل جمهوری اسلامی کە دارای گرین کارت آمریکا یا پاسپورت انگلیس و کانادا هستند و برخلاف قوانین خود جمهوری اسلامی ٢ تابعیتی هستند چی می شود.

و اگر مشکل شما صرفا نام آذربایجان است بهتر است عقدەهای سرکوب شدە ناسیونالیستی خود را سر نیاکانتان خالی کنید کە آذربایجان را همراە با گرجستان و ارمنستان و کل قفقاز بە روسها در قرارداد ترکمانچای فروختتند و اکنون شدەاست خار چشم.

سر آنهایی خالی نمایید این عقدەها را کە بحرین را بە اعراب واگذار کردند و کسانیکە الان دختران ایرانی را بە شیوخ عرب پیشکشی می دهند. سر آنهایی کە در جنگ چالدران ٣ بخش از کوردستان عزیز را بە امپراطوری عثمانی باختتند.

 نە سر یک جوان پاک کورد از تبار دیاکوی ماد و کاوە آهنگر و برخواستە از قشر کم در آمد جامعە کە برای امرار معاش خانوادە و تهیە جهیزیە برای ٢ خواهر پاک و معصومش بە ورزش حرفەای روی آوردەاست.

 شما حضرات با "وطن" اگر زبان "شیرین" فارسی خودتان را بلدید اظهارات دبیر کل کمیتەی ملی المپیک ایران را مطالە فرمائید کە گفتە است: « اگر امكانات مهیا باشد كشتی‌گیر تغییر تابعیت نمی‌دهد

آخر آش آنقدر شور است کە  صدای آشپز هم در آمدە است اما شما ‌همچنان نمی خواهید دریابید.